kartong, Liner, Uncategorized

BillerudKorsnäs oppgraderer bestrøket kartongliner

blank


Pure Supreme er en veletablert bestrøket liner som er optimert for høykvalitets offsettrykk.

Den oppgraderte versjonen er ikke bare et ansiktsløft. Ifølge BillerudKorsnäs kan man se den som et helt nytt produkt. Den gir et førsteklasses trykkresultat med utmerket farge- og bildegjengivning.
Linerens styrke, stivhet og stabilitet gir god kjørbarhet i høy hastighet ved trykk- og konverteringsprosesser.

Produseres på PM7

Den nye Pure Supreme er den siste i rekken av produkter som er produsert på KM7, verdens mest moderne kartongmaskin. Den avanserte teknologien på KM7 gjør det mulig å kombinere mange forskjellige produktegenskaper som styrke, stivhet, utseende, stabil kvalitet og renhet.

Som alle produkter fra BillerudKorsnäs er Pure Supreme laget av 100 prosent ren og sterk ferskfiber fra ansvarlig dyrkede skoger. KM7 har kapasitet på 550.000 tonn årlig, noe som gir høy tilgjengelighet globalt.

blank
Rolf Gustafsson

Premiummarkedet for emballasje etterspør emballasje med høy ytelse og høykvalitets trykkresultat. Pure Supreme har en jevn, bestrøket overflate som gir lineren et attraktivt utseende, høy trykkvalitet og mulighet for å bruke lakk og foliering.
Materialet er laget av ferskfiber i tre lag, noe som gjør det sterkt og reduserer risikoen for washboarding. Midtsjiktet er av CTMP og kraftnasse som gir bulk, stivhet og stabilitet som gir høy kjørbarhet.

– Kombinasjonen av styrke og utseende er unikt for dette produktet, sier Rolf Gustafsson, Senior Director Product Management Containerboard, Billerud Korsnäs.

– Den høye styrken gjør det mulig med lettvekts emballasje som sparer kostnader og reduserer miljøpåvirkningen.