Uncategorized

BOBST får ISO 27001-sertifisering

blank


ISO 27001 er en internasjonal sikkerhetsstandard for informasjon som viser at selskap sikrer informasjon på en trygg og systematisk måte, til fordel for kundene.

BOBST er verdens ledende leverandør av utstyr og tjenester for bearbeiding, trykk og konverteringsutstyr for fleksibel emballasje-, foldekartong- og bølgepappindustrien.

I en epoke der bruk av digitale data er normalen, er det essensielt at organisasjonene tar i bruk sikre systemer for å håndtere sensitiv informasjon og ressurser. BOBST valgte å tilpasse den internasjonale standarder for sikker informasjon ved å utvide sitt Security Management System (ISMS).

Systematisk håndtering av sensitiv informasjon

ISMS sørger for systematisk håndtering av sensitiv informasjon og sikrer at den forblir sikker. Systemet kan brukes på alle typer data, herunder papirbasert, elektronisk eller annen informasjon. Det er ISMS som bestemmer hvordan dataene behandles, lagres, overføres og ødelegges.
Ved å spesifisere et ISMS-system vil rammeverket i ISO 17001 kombinere policy og prosesser som hjelper organisasjonen og etablere, ta i bruk, vedlikeholde og konstant forbedre systemet.

Berører alle deler i organisasjonen

BOBST ISMS berører alle deler i organisasjonen og sikrer at informasjon håndteres og beskyttes i henhold til regler og best praksis. Gjennom den riskbaserte metoden beskytter BOBST konfidensialitet, integritet og tilgang på informasjon.

– Mange av våre kunder har svært høye sikkerhetskrav, og de forventer at BOBST skal levere sikre produkter og tjenester. De bruker BOBST-maskiner som er tilknyttet skysystemer for lagring produksjonsdata og annen forretningsinformasjon, sier Francisco Gonzales, Group Chief Security Officer i Bobst.

– ISO 27001-sertifisering beviser vår evne til å håndtere informasjon. Den viser også lederskap og vilje til å bruke ressurser, tid og energi på å beholde kontrollen over informasjonen over tid. Lanseringen av BOBST Connect og vår pakke med digitale løsninger gir kundene ro i sjelen når det gjelder informasjonshåndtering.

Om BOBST

Selskapet ble grunnlagt i 1890 av Joseph Bobst i Lausanne, Sveits. I dag har bedriften lokasjoner i 50 land, har 19 produksjonsanlegg i 11 land og sysselsetter over 5.600 mennesker verden over. Omsetningen i 2020 var på 1,372 milliarder CHF.