Bransjenytt

Eleni Despotou utnevnt som ny generalsekretær i FEFCO

blank

Styret i FEFCO opplyser at Eleni Despotou er utnevnt som ny generalsekretær fra 1. februar 2021. Hun erstatter Angelika Christ, som har sittet siden 2007.

Eleni Despotou har dybdekunnskap om EUs institusjoner og industriorganisasjoner og har over 20 års erfaring fra organisasjonsarbeid og offentlig kommunikasjon. Før hun begynte i FEFCO, den europeiske foreningen for produsenter bølgepapp, hadde hun en rekke ansvarsfulle stillinger i forskjellige bransjer, deriblant energiintensiv -, fornybar – og mineralindustri.

Bred ekspertise

Opp gjennom årene har Eleni opparbeidet bred ekspertise om klimaforandringer, energi, sirkulær økonomi, bærekraft, innovasjon, industripolitikk og EU-prosjektet Green Deal. Hun har deltatt i mange ekspertgrupper på høyt nivå i EU-institusjoner. Styret i FEFCO ønsker Eleni velkommen som etterfølger av Angelika Christ.

blank
Angelika Christ går av.

– Styret er trygge på at Eleni sammen med de europeiske medlemmene vil styrke FEFCOs posisjon i Brussel og fortsette å øke oppmerksomheten på bølgeppappens betydning blant interessentene, sier Preisident i FEFCO, Fady Gemayel.

– Vi regner med å få medlemmenes støtte og ser frem til et godt og vellykket samarbeid.

På vegne av medlemmene i FEFCO takket Fady Gemayel Angelika Christ for hennes strålende resultater opp gjennom årene.
– Vi er alle takknemlige for alle de årene med dedikert innsats for vår industri, med profesjonell og smittende lidenskap, og ønsker henne en velfortjent pensjonstilværelse