Uncategorized

Nybestrøket liner gir bedre trykkvalitet på bølgepapp

blank


BillerudKorsnäs lanserer Pure DecorX, som er en ny White Top kraftliner produsert på KM7. Nyheten kan bidra til bedre trykkvalitet på bølgepappemballasje.

Pure DecorX er en 3- sjikts liner produsert av 100 prosent jomfruelig fiber, noe som gjør materialet sterkt, stivt og har høy bulk. I praksis gir det mulighet for lav vekt, høy kjørbarhet i konverteringsmaskiner, redusert risiko for «washboarding» og forbedrede emballasjeegenskaper.

At lineren kun er laget av jomfruelig fiber, gjør den også til et bærekraftig valg, skriver Billerudkorsnäs i en pressemelding. Materialet er fornybar, gjenvinnbart og nedbrytbart, og fibrene kan spores tilbake til ansvarlig skogsdrift.

Utmerket trykkresultat

Pure DecorX er bestrøket, og den høye overflatejevnheten gir utmerket trykkresultat og virkelighetstro gjengivelse av bilder og farger. Dermed er produktet attraktivt til bruksområder som hylleklar emballasje, butikkplakater, matemballasje og emballasje til drikke- og premiumprodukter.

-Takket være vår kunnskap, erfaring og avanserte teknologi har vi kunnet sikre de nødvendige kvalitetsparameterne som gjør at vi oppfyller de strenge kravene som stilles til pre- og postprint i ett og samme produkt, sier Rolf Gustafsson, Director Product Management Containerboard BillerudKorsnäs.

– Kundene kan bruke kun ett bestrøket produkt på både pre- og postprint, og det er en ekstra bonus.

Produseres på verdens mest moderne kartongmaskin

Den nye lineren er produsert på KM7, som er verdens mest moderne kartongmaskin. Kvalitetsparameterne overvåkes i sanntid med avansert sensorteknologi, noe som sikrer en unikt konsekvent produktkvalitet.

Med en kapasitet på 550 000 tonn økes tilgjengeligheten av bestrøket liner på markedet.

Selskapets produktkategori Pure Liners støttes av Containerboard BoxLab, og hit kan kundene henvende seg for support og rådgivning for å optimere sine emballasjeløsninger