Uncategorized

Sealed Air utvider tilbudet av papiremballasje

blank


Som global ledende leverandør av beskyttende emballasje lanserer Sealed Air en ny serie med pakkemaskiner for papirbasert fyllematerial til hulrom og støtdemping.

Fem nye maskiner i merkevareserien Sealed Air Brand Paper Systems innebærer at selskapet nå kan til en full serie med resirkulerbare, gjenbrukbare og kostnadseffektive emballasjeløsninger til brukere som ønsker papir som et alternativ.
Drevet av etterspørsel etter emballasje som er børekraftig og effektiv inneholder den nye serien maskiner for papirbasert hulromsfyll og støtdemping. Kundene kan dermed velge mellom papirvarianter og lastbasert beskyttelsesemballasje.

blank

Eric Van der Kallen, porteføljesjef i Sealed Air har følgende kommentar:

– Papiremballasje vokser raskt, og selv om vi er godt kjent som leverandør av plastemballasjeløsninger, vil vi sikre at vi kan levere et bredt utvalg av emballasjeprodukter som passer alle kunders bærekraftbehov.
Ved å jobbe sammen med kundene for å sikre at bærekraften er forstått i sin ytterste konsekvens, vurderer Sealed Air hver eneste forespørsel for å identifisere om papir er det beste svaret på kundenes behov.

I iveren etter å møte kundenes ønsker om bærekraftig emballasje, har vi sett noen papirløsninger som har ført til økte produktskader, økt bruk av emballasje og økt nedetid. Alt dette har en negativ virkning på forretningseffektiviteten og miljøfotavtrykket, sier Eric.

-Vi bruker vår ekspertise til å designe og teste bruksområder for emballasje slik at vi kan levere den løsningen som gir det beste resultatet for hver kunde. Og hvis papir er den rette løsningen, har vi nå en portefølje til å kunne levere dette.