Bølgepapp, Uncategorized

Smufit Kappa og KHS jobber sammen om TopClip-løsning

blank

Emballasjeprodusenten Smurfit Kappa og tappemaskinprodusenten KHS samarbeider om å levere TopClip i multipakninger for drikkevarer på boks.

TopClip ble lansert i fjor på Smurfit Kappas globale «Better Planet Packaging Day» og er en resirkulerbar løsning som kan erstatte bruk av krympeplast på sixpacks og andre multipakninger.
TopClip inneholder ikke ekstra lim og er 100 prosent fri for plast. Det er enkelt å fjerne eller trekke boksene fra hverandre.

Toppen av boksene er beskyttet mot forurensning, siden TopClip dekker over den. Løsningen gir gode muligheter for håndtering og merkevarebygging. Karbonavtrykket skal være 30 prosent lavere sammenlignet med krympeplast, hevder Smurfit Kappa.

Stor interesse
blank
TopClip er en resirkulerbar løsning som kan erstatte krympeplast på sixpacks og andre multipakninger

-Siden lanseringen i fjor har emballasjeløsningen TopClip ført til stor interesse, siden det er et bærekraftig alternativ til plast, sier Sverio Mayer, administrerende direktør i Smurfit Kappa Europe.

– Dette anses som en av de beste løsningene på markedet når det gjelder både kundeopplevelse og sett fra et bærekraftperspektiv.

Johannes T.Grobe, salgsansvarlig i KHS, mener at TopClip er en revolusjon for drikkebransjen.

– Sammen med Smurfit Kappa gleder vi oss over å kunne tilby kundene en enhetlig løsning for emballasje og automasjon, sier han.

KHS er en internasjonal produsent av fylle- og emballasjesystemer for drikkebransjen og flytende mat-industrien, med en ledende posisjon i bransjen. KHS er også en internasjonalt aktiv leverandør og utvikler av emballasjeløsninger og maskiner for alle de store varemerkene.